Szukamy nauczycieli i bibliotekarzy do badania fokusowego18 maja 2012 Bez kategorii

Serdecznie zapraszamy nauczycieli uczących w szkołach podstawowych (klasy 4-6) i w gimnazjach oraz bibliotekarzy na badanie fokusowe dotyczące wykorzystania materiałów edukacyjnych na lekcjach.

Fundacja Nowoczesna Polska od wielu lat działa na rzecz rozwoju w Polsce nowoczesnej edukacji na wszystkich etapach nauczania dzieci i dorosłych. Dzięki naszemu projektowi „Wolne lektury” 10000 osób dziennie korzysta za darmo z klasyki dzieł polskiej literatury. Obecnie Fundacja rozpoczyna prace nad stworzeniem innowacyjnego portalu z materiałami edukacyjnymi. Państwa wiedza i doświadczenie pomogą nam w zaprojektowaniu przyjaznych nauczycielom i uczniom pomocy dydaktycznych, dostępnych on-line bez żadnych opłat. Biorąc udział w projekcie, pomogą nam Państwo zrewolucjonizować myślenie o materiałach edukacyjnych w polskich szkołach

Spotkania odbędą się 28 maja w godzinach 17.00-19.00 (nauczyciele szkół podstawowych) i 19.00-21.00 (nauczyciele gimnazjów) oraz 30 maja w godzinach 17.30-19.30 (bibliotekarze) w siedzibie Fundacji przy ul. Marszałkowskiej 84/92 l. 125 w Warszawie.

Osoby zainteresowane udziałem w badaniu prosimy o wypełnienie poniższego kwestionariusza.

Więcej informacji można uzyskać pod numerem telefonu: (22) 621-30-17.